Fabri-Print aan de Haverstraat in Oldenzaal is het regionale centrum voor print- en drukwerk. Al decennia worden klanten op deze locatie op vakkundige wijze geholpen met alle mogelijk opdrachten en vraagstukken. Sinds november 2015 niet alleen op het gebied van printen en kopiëren, maar tevens op het gebied van promotie artikelen, bedrukken en borduren van (bedrijfs-)kleding en leveren wij zelfs Ricoh print- kopieer en scan apparatuur.

Ons team bestaan uit ervaren DTP-ers die met veel kennis en  passie uw idee transformeren naar een ontwerp, waarna de productie afdeling deze op de gekozen wijze voor u produceert. Naast het ontwerp van oa reclame drukwerk en familiekaarten zijn ze in staat uw gehele huisstijl te ontwerpen of op te frissen. De afdeling verkoop adviseert en begeleidt u op professionele wijze om tot beste oplossing te komen zowel grafisch als economisch.

 

Onze bezorgservice levert uw opdrachten dagelijks op de afgesproken tijd bij u af.

Naast het reguliere print- en drukwerk heeft Fabri-Print ook nog andere producten in haar assortiment.  Een kleine greep:  Spandoeken, Roll-up banners, gegraveerde pennen, doorschrijfblokken en kalenders.

 

Kortom: Fabri-Print Powered by Ricoh, uw totaal partner als het om printen en drukken gaat!

 

Ontwerp

Heeft u een nieuwe huisstijl nodig? Of zoekt u naar een leuk ontwerp voor uw flyer, folder of visitekaartje? Voor al uw ontwerpen kunt u bij ons terecht. Vraag naar de mogelijkheden.

100% Tevredenheid

Wij zijn een betrouwbare partner voor al uw kopieer en printopdrachten. Kwaliteit en een vriendelijke service. We doen ons uiterste best voor onze klanten en streven naar 100% klanttevredenheid.

Toekomst

We kijken altijd naar nieuwe manieren om u als klant te kunnen helpen. Zowel technieken als service.

Openingstijden

Maandag: 13.00 - 17.00 uur

Dinsdag t/m Vrijdag: 9.00 - 17.00 uur

Zaterdag: 10.00 - 12.00 uur

Contact Gegevens

Haverstraat 8 • 7573 GK • Oldenzaal

0541 - 521 070

info@fabri-print.nl